Denmark

If you are interested in purchasing a Montague Bicycle in Denmark, please contact Northsport DK.

Skandinavisk distributør af Montagues produkter samt forhandler af en række relaterede produkter:

Stationsvej 11
DK-4050 Skibby
CVR#27966217

Tlf.: +45 46730070
www.northsport.dk/

Northsport.dk er et dansk firma som ejes af Net-Kompagniet ApS.

Northsport.dk beskæftiger sig primært med distribution af produkter fra MONTAGUE Corp. – den amerikanske producent af professionelle High Performance foldbare Mountainbikes og Citybikes.

2004 skiftede Northsport.dk navn fra Nord Sport pga. flere og flere udlandske kunder – og vi forsyner nu en række subdistributører i Europa fra vores lager.

Vores lager og hoveddistribution befinder sig i Syddanmark – Padborg – af logistikmæssige grunde pga. meget stor handel også syd for grænsen.

Montague Bikes: Fælles for alle Montague foldecykler er, at køreegenskaberne er fuldt ud på højde med markedets øvrige (ikke foldbare) kvalitetscykler i samme prisklasse – Samtidig med at du har muligheden for at folde cyklen sammen på 20 sekunder, når der er brug for det. Det unikke patenterede foldesystem sikrer at stellet er det mest vridningsstabile på markedet. Derfor er der også LIVSTIDSGARANTI på alle Montague stel. Kort sagt: Tag din nye foldecykel med alle steder – på ferie, i bilen, båden, flyet, bussen, toget eller tag cyklen med op i lejligheden så den ikke bliver stjålet. Uden at gå på kompromis med kvaliteten!